Източник lamqta.comОвен  Няма никакви съмнения в това, че в кръга на

...
Източник lamqta.comОвен  Няма никакви съмнения в това, че в кръга на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Изпитанията на съдбата няма да ви подминат, но все пак пъзелът започва да се подрежда

Източник lamqta.com

Овен 
Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало. 

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията. 
 

Близнаци

Даже и в персоналните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате въздържаност, отговорност, дисциплинираност и прочувствена улегналост. Възможни са ограничавания в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва. Такова държание може да бъде възприето като липса на образование, или демонстрация на неприятен усет. З Вашия непрекъснат сътрудник, любим или сателит в живота, през това време може да ревизирате за устойчивост, надеждност и пристойност. Ако сте разкрили личен бизнес, може да съумеете да преодолеете сериозния интервал.
 

Рак

Частите на доста комплицираната и забъркана главоблъсканица най-на края ще стартират да си идват по местата, само че не е доста значимо дали Вие ще приключите или не. Отговорът, който ще получите, надали мощно ще промени живота Ви. По-важен е самият развой на неговото търсене и зааатова си дайте повече време, с цел да може всичко да се обясни. Изпитайте наслаждение, задавайки въпроси и сортирайки получената информация. След това ще можете да се радвате на своите неповторими открития.
 

Лъв

Много нетипично за Вас - да си останете в къщи, вместо да отидете да се радостните в огромна компания! Само че нес доста ще Ви се желае, да бъдете двамата с обичания човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и потребност да се каже, че на никого не бихте разрешили да Ви отклони от това занятие. А и белким се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони елементарно в или от нещо? Достатъчно е, единствено меко да кажете „ не ”. 
 

Дева

За всички представители на този знак днешният ден няма да бъде доста удобен. Отношенията с околните ще се скапват, а взаимното неодобрение може да доближи сериозно равнище. Готови сте за взаимни отстъпки, само че това ще се окаже прекомерно малко за подписване на помирение. От Вас ще се изискват от ден на ден и по-значителни отстъпки, както и цялостен отвод от личните цели, ползи и проекти. Постарайте се, да избегнете от намерено опълчване и да запазите най-малко очевидно естествени връзки, с хората, които са Ви скъпи. Не забравяйте да си оставите пътища за оттегляне, тъй като скоро ще Ви потрябват. 
 

Везни

Заслужава си през днешния ден да устроите за своя обичан човек дребен празник на душата. Подгответе му някакъв сърпрайз, изпълнете отдавнашно заричане, или просто бъдете малко по-приветливи и ласкави, повече от нормалното. Главното е, той да не заподозре, че му се подмазвате, или преследвате някаква цел.
 

Скорпион

Изпитанията, които са Ви приготвили звездите, напълно не са на смешка. Ще се наложи да взимате напълно не лесни решения, отнасящи се до Вашето професионално бъдеще, както и до създаване на взаимни планове. Не смесвайте деловите и персоналните ползи, другояче елементарно ще попаднете в клопката на напълно безпринципна и извънредно егоистична персона. Може да се доверявате единствено на доста близки хора. С новите запознанства би трябвало да сте извънредно деликатни: ще Ви се дават обещание златни планини и безоблачно бъдеще, само че на процедура ще получите единствено напразни наджди и разочарования. 
 

Стрелец

Хората, с които през днешния ден следва да имате работа, Ви познават като твърдоглав и съдбоносен човек. Не би било зле да деянията и други качества –сговорчивост, примирителност и дарба да водите дълги разговори. В общуването с приятелите тези качества доста ще Ви оказват помощ. Денят е подобаващ за общи фамилни инициативи и планове, в които да вземат присъединяване Ваши родственици. Може да разчитате на схващане и поддръжка от страна на околните, дори и в случай че напоследък връзките не са били доста положителни. Възползвайте се, и изгладете острите ъгли.
 

Козирог

През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.
 

Водолей

През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите. 
 

Риби

Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР